Toenzal Invest is een projectontwikkelaar die gespecialiseerd in de ontwikkeling van Bedrijfsgebouwen en Woningen. We zijn actief bij de kleine tot middelgrote ontwikkelingen (tot +/- 60 eenheden per project)

Wij zijn van origine actief in projecten in Almere. Wij kennen de markt in Almere dan ook door en door. Onze visie is hierbij dat wij bewust kiezen voor kleinschalige ontwikkeling waarin wij samen met u onze diensten optimaal aansluiten op de ruimtelijke wensen van stakeholders, zowel gemeenten als omwonenden.

Richard van der Horst

Richard is gespecialiseerd in projectmanagement. Hij weet met precisie binnen de gestelde tijd en ruimte vastgoedprojecten met succes te volbrengen. Aan dit succes ligt zijn motto “haast je wanneer je tijd hebt, dan heb je tijd wanneer je haast hebt” ten grondslag. Toen Richard de kans kreeg om samen met Maarten de vastgoed projectontwikkeling in te gaan heeft hij die kans met beide handen aangegrepen – en met succes.

Maarten van Duijn

Maarten is architect en is sinds 2007 een eigen architectenbureau gestart, gevestigd in Almere. Maarten heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van onroerend goed voor particulieren en bedrijven. Vanuit zijn visie dat bedrijfspanden ook voor zelfstandigen en het MKB betaalbaar zouden moeten zijn heeft hij samen met Richard Toenzal Invest opgezet. Samen hebben zij inmiddels meerdere projecten succesvol afgerond.

Ketenpartners

In de afgelopen 15 jaar hebben we een betrouwbaar netwerk opgebouwd met professionals die ons in alle stadia van onze projectontwikkelingen bijstaan. Door dit netwerk zijn alle lijnen kort, en kunnen we snel schakelen. Of dit nu gaat om het opzetten van een concept plan, archeologisch onderzoek, spoedig in te dienen vergunningen of kostprijscalculaties. Toenzal Invest is een geoliede machine om snel een goed resultaat te behalen.

Linkedin Richard
Linkedin Maarten

Visie

De missie van Toenzal Invest is het realiseren van hoogwaardige (her)ontwikkelingen die kwaliteit toevoegt aan de bebouwde omgeving!

Werkgebied

Wij ontwikkelen zowel woningen als bedrijfspanden door geheel Nederland

Onze kernwaarden

Ontwerp en Architectuur

We hebben een Inhouse Architect.
Hierdoor kunnen we snel een project ontwikkelen!

Bedrijfscultuur

Wij staan voor een prettige samenwerking;
Aardig zijn kost niks!

Bouwkwaliteit

De wettelijke bouwnormen zijn voor ons niet een doel maar een minimum, wij staan voor kwaliteit.

Betrouwbaarheid

Haast je wanneer je tijd hebt, dan heb je tijd wanneer je haast hebt.

Punctueel

Het bedrijfsproces en de planning worden met militaire precisie bewaakt.

Scherpe prijzen

Door snel maar doortastend te werken, zorgen we voor aantrekkelijke prijzen voor de eindgebruiker!

© Copyright - Toenzal Invest